Havuç Sotesi

Kişi Sayısı: 3 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 2 adet orta büyüklükte havuç
1 tatlı kaşığı tereyağı veya sıvıyağ
1 kahve kaşığı şeker
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Havuçları haşlayınız. Soğuk sudan geçirip, dört parçaya ayırıp, ortasındaki sarı kısımları biraz kesip, istediğiniz büyüklükte verev parçalara doğrayanız. Etin yanına koyacağınız zaman tereyağı ile sote yaparken tuzu, şekeri, biberi koyunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT