Kara Lahana Diplesi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 bağ kara lahana
2 soğan
2 kaşık tereyağ
1 su bardağı pirinç
2 su bardağı kaynar su
tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kara lahanalar temizlenip ince ince doğranır. Bol suda haşlanıp süzülür. Bir tencerede yağ ve ince doğranmış soğan kavrulur. Üzerine kara lahanalar konur 3-4 dakika daha kavurmaya devam edilir. Yıkanmış pirinçler ve su ilave edilir. Tuz , karabiber konup suyunu çekinceye kadar pişirilir. Sıcak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT