Karnıyarık

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1 su bardağı soya kıyması
3 adet soğan
5 adet patlıcan
Mısır özü yağı
Tuz, karabiber
2 adet domates
3 adet sivribiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soya kıymasını sıcak suda yarım saat bekletin. Suyunu süzün. Patlıcanların kabuklarını soyduktan sonra üzerlerine çizik atın. Tuzlu suda yarım saat bekletin. Patlıcanların suyunu süzüp kuruladıktan sonra kızdırılmış mısır özü yağında kızartın. İçini hazırlamak için, küp şeklinde doğranmış soğana 1 çorba kaşığı su ekleyip, tavanın kapağı kapalı olarak pişirin. Soya kıyması, tuz ve karabiberi ekleyip kısa bir süre kavurun. Hazırladığınız malzemeyi patlıcanların içine doldurun. Domates dilimleri ve biber ile süsleyin. 200 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT