Nohutlu Brokoli

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 250 gram arpacık soğan
1 kg. brokoli
1 su bardağı haşlanmış nohut
4 yemek kaşığı sıvı Margarin
4 adet taze soğan
2 diş sarımsak
Yarım demet dereotu
2 su bardağı et suyu
Tuz - karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Brokolilerin uzun saplarını biraz kesip, çiçekleri ayırınız. Arpacık soğanların kabuklarını soyup, bütün olarak bırakınız. Sarımsakların kabuklarını soyup, ince ince doğrayınız. Taze soğanları ayıklayıp, kıyınız. Dereotunu ayıklayıp, yıkadıktan sonra ince ince kıyınız. Yayvan bir tencerede sıvı margarini kızdırıp, içine arpacık soğanları ve sarımsakları ekleyip, arpacık soğanlar pembeleşinceye kadar kavurunuz. Daha sonra içine haşlanmış nohutu, kıyılmış taze soğanları ve tuz - karabiberi ekleyip, kavurunuz. En son brokolileri ve et suyunu ekleyip, bir taşım kaynatınız. Servis tabağına alıp, üzerini kıyılmış dereotu ile süsleyip, sıcak olarak servis ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT