Nohutlu Pırasa

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 piliç göğsü ( kemiksiz)
1 adet soğan
250 gram ıspanak
1 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
3-4 çorba kaşığı galeta unu
1 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Ön hazırlık olarak akşamdan ıslatılmış nohutları basınçlı bir tencerede haşlayarak, bekletin. Tavaya 2-3 kaşık sıvı yağ aktararak kıymayı renk değiştirene dek kavurun. Ayrı bir tavada sıvı yağı ve tereyağını kızdırarak için yuvarlak dilimlenmiş pırasaları yarı yarıya yumuşayana dek pişirin. Tencerenin içine kıymayı aktarıp, yayın. Üzerine haşlanmış nohutları ekleyin. Dometesleri yuvarlak dilimleyip, nohutların üzerine dizin. 1 su bardağı sıcak tuzlu suyu tencereye aktarın ve kısık ateşte ve kapaklı olarak (karıştırmadan) pişirin. Tencereyi düz servis tabağına ters çevirerek, servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT