Meyveli Terin

Kişi Sayısı: 8 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 kutu meyve jölesi (tercihan limon)
2 su bardağı vişne (250 gr.)
2 su bardağı çilek (250 gr.)
2 su bardağı frambuaz (250 gr.)
Yarım su bardağına yakın şeker (100 gr.)
10 yaprak taze nane

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Meyve jölesini paketinin üzerindeki tarife göre hazırlayın. Meyveleri ayrı ayrı küçük tencerelerde, her tencereye eşit miktarda şeker koyarak pişirin. Meyveli terini hazırlayacağınız dikdörtgen kabın dibine önce vişneleri yayın. Üzerlerine 3-4 yaprak taze nane serin ve hazırladığınız meyve jölesinin üçte birini dökün. Kabınızı buzdolabına koyun ve jölenin sertleşip soğumasını bekleyin. Buzdolabında sertleşmiş jölenin üzerine frambuazları yayın. Tekrar 3-4 yaprak nane serin. Geriye kalan jöle karışımının yarısını ekleyin ve buzdolabında sertleşmesini bekleyin. Meyveli terini dolaptan alın. Sırasıyla çileği, naneleri ve jölenin geri kalan kısmını dökerek, meyveli terini iyice sertleşene kadar (2-3 saat) buzdolabında bekletin. Dilimleyerek servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT