Şaraplı Armut

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 600 ml. kırmızı şarap
225 gr. toz şeker
1 çubuk tarçın
2 kaşık portakal suyu
8 adet armut
2 kaşık badem

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Armutlar soyulur ve bütün olarak bir tencereye konur. Kırmızı şarap, toz şeker, tarçın, portakal suyu katılarak armutlar yumuşayıncaya kadar pişirilir. Armutlar servis tabağına alınır. Üzerine suyu süzülerek ilave edilir. Badem parçalarıyla süslenerek soğuk servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT