Ananaslı Tavuk

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 90 Dakika

Malzemeler: 1 adet orta boy tavuk
4 yemek kaşığı ayçiçek yağ
1 yemek kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı (konserve) ananas suyu
2 yemek kaşığı rom
2 adet domates
1 adet portakal
1 yemek kaşığı tereyağ
kırmızı biber
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tavuğu iri parçalar halinde bölün, ananas suyu limon suyu tuz ilave edip 1 saat suda bekletin. Yağ kızdırıp ve tavuğu hafifçe kızartın. Üzüm, rom, doğranmış domatesler, tuz ve kırmızı biberi ilave edip karıştırın. 15-20 dakika hafif ateşte pişirin. Tavuk pişerken diğer tarafta küp küp doğradığınız ananas parçalarını galeta ununa batırıp tereyağında kızartın. Büyük bir tabağa safranlı pilav koyu. Üzerine pişmiş tavuk parçalarını dizip, sosu dökün. Ananas ve portakal dilimleri ile süsleyip servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT