Ispanaklı Piliç Sarması

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 piliç göğsü ( kemiksiz)
1 adet soğan
250 gram ıspanak
1 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
3-4 çorba kaşığı galeta unu
1 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Ispanakları ayıklayıp, yıkayarak küçük küçük doğrayın. Soğanı 1 kaşık tereyağı ile pembeleştirin ve içine Ispanakları ilave ederek, ıspanakları yumuşayana dek pişirin. Tuz, karabiber ekleyip, ateşten alın. Piliç göğsünü iyice döverek inceltin. Piliç göğsüne tuz karabiber serpin, ortasına Ispanaklı harcı yayın ve yarıdan kestiğimiz havucu yerleştirin. Piliç göğsünü rulo yaparak sarın ve kürdanla piliç göğsünün iki ucunu birleştirin. Piliç göğsünü once una sonra çırpılmış yumurtaya daha sonra da galeta ununa batırıp, çıkarın ve sıvı yağda arkalı önlü kızartıp, sıcak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT