Kremalı ve Sütlü Hindi Izgara

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 8 adet Hindi Dilimli Fileto
1 kahve fincanı Süt
1 kahve fincanı Krema
1/2 kahve fincanı zeytinyağı
1/2tatlı kaşığı kekik
1 adet soğan
4 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı kıyılmış dereotu
1 çay kaşığı karabiber
1/2 tatlı kaşığı pul biber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Hindi dilimli filetoları çukur bir kabın içerisine alıp zeytinyağı, süt, krema, dereotu, soğan suyu, dövülmüş sarmısak ve bütün baharatlar ile harmanlayın. Marinatladığınız hindi dilimli filetoları buzdolabınızda en az 20 dakika dinlendirip ızgarada veya tavada pişirin. Süt ve krema hindi ızgaranıza mükemmel bir lezzet ve yumuşaklık kazandıracaktır. Yanında patates kızartması , pilav ,Pınar Ketçap, Pınar Mayonez veya kekik ile lezzetlendirilmiş ızgara sebze ile servis edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT