Patatesli Tavuk

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 orta boy tavuk
4 orta boy patates
4 orta boy havuç
biraz kaşar peyniri rendesi
1 küçük kutu bezelye
1 adet yumurta
2 adet defne yaprağı
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tavuğu haşlayınız, kemiksiz olarak küçük parçalara ayırınız. Patatesle havucu da haşlayıp onları da küçük parçalara kesiniz. Sonra bir kapta tavuk etlerini, sebzeleri, tuzu ve karabiberi koyup karıştırınız.2 su bardağı tavuk suyuna 2 çorba kaşığı unu biraz sulandırıp katınız ve bir taşım kaynatıp boza kıvamına getiriniz. Ateşten aldıktan sonra biraz soğutup, 1 yumurta kırıp sosa karıştırınız. Bu sosu tavuk ve sebzelerin üstüne dökünüz. Hepsini karıştırıp en üste de kaşar peyniri rendeleyip fırına koyunuz. Fırında üzerini kızartıp servis yapınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT