Uluslararası Kısa 1

Uluslararası Kısa 1

Tarihler: 21 Ekim 2024 Pazartesi ~ 21 Ekim 2024 Pazartesi 13:00

Yer: AKM Yeşilçam Sineması

Ücret: Genel Satış 75,00 ₺

Nereden Alınır: https://mobilet.com/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cad. Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2024 ~ Eki 21, 2024

GEÇİT

Afgan bir mülteci çocuk, annesiyle birlikte sınırdan güvenli bir şekilde geçmeye çalışırken hareket halindeki bir su tankerinin içine saklanır. Bu sırada annesini kaybeden NAAJI, onunla ilgili son anısını yeniden yaşamanın bir yolunu bulmaya çalışır.

BEKÇİ

Artık müzeye dönüştürülmüş bir deniz fenerinde, eski bekçi Gordon yalnızlıkla yüzleşmekte ve geçip giden günlerin özlemini çekmektedir. Afgan bir mülteci olan Musa kapısını çaldığında, Gordon nihayet beklediği desteği bulur. Ancak Gordon, Musa'nın ziyaretinin gerçek niyetini anladığında, uzun süredir sahip olduğu inançları sorgulatacak ahlaki bir ikilemle karşı karşıya kalır.

MÜDAHALE

Kadın işlek bir kafede toplantı yapmaktadır. Bir martı uçarken pencereye çarpar. Müşteriler olayı fark eder ama kısa süre sonra ilgilerini kaybederler. Kadın önce olayı görmezden gelir ama martının hayatta olduğunu ve acı çektiğini görünce kalkar, kuşu öldürmek için dışarı çıkar. Birkaç çocuk onu izlemekte ve martıyı öldürmeye çalıştığı için bağırmaktadırlar. Kuşun boynunu kırıverir, çocuklar oyunlarına döner. Kadın, kuşu yakındaki çimenliğe gömerken, iş arkadaşları ve müşteriler ona bakakalır.

YABANCI

Tek başına bir taksi şoförünün çalışma gecesinde gerçekleşen birkaç kısa karşılaşma.

OMURGA

Cezaevi doktoru Semen, işkence görmüş bir mahkûm için sahte bir tıbbi rapor yazarak kendisini tehlikeye atar. Ertesi gün işe giderken, cinayetini gizlemesine yardım ettiği mahkumun annesiyle karşılaşır. Şimdi dayanılmaz bir ikilemle karşı karşıyadır-ona gerçekleri mi anlatacaktır, yoksa yalan mı söyleyecektir?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT