Penia Trio

Penia Trio

Tarihler: 29 Ağustos 2024 Perşembe ~ 29 Ağustos 2024 Perşembe 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 650 TL

Nereden Alınır: https://www.nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2024 ~ Ağu 29, 2024

Gitarist, besteci. Agron Penit, 1981’de Yakova, Kosova’da doğdu. 10 yaşında babası ile müzik eğitimine başladı ve ardından Profesör Lulzim Rizvanolli’den klasik eğitim aldı. 2002 yılında Priştine Sanat Fakültesi’ne, kendisi de klasik gitarist olarak mezun olan Prof. Xhevdet Sahatxhija’nın sınıfına kaydoldu. Ancak bu arada kurduğu grup “Latino Band” aracılığıyla geleneksel Balkan müziğini Latin müziği ve Flamenko ile birleştirerek füzyon tarzına yöneldi.

2006 yılında “Latino Band” ile birlikte yabancı müzikli ama enstrümantal dokulu ilk albümü kaydetti. 2009 yılında ikinci albümü “Duo Guitar” gitarist Astrit Stafai ile düet olarak ama bu sefer özgün yaratıcılığıyla hayata geçirildi.

2015 yılında “Publimaster Records” (İspanya) aracılığıyla, dünya çapında özel olarak üçüncü ve dördüncü albümünü, MIRAGE (grupla birlikte) ve SOLO (en kişisel ve samimi yönüyle Agron Peni) adları altında çift albümünü çıkardı. Yani MIRAGE ve Solo, gitaristin klasik ve flamenko ile Latin ve Balkan müziğini ustalıkla harmanlayarak kendine özgü bir üslup elde ettiği albümlerdir.v 2017 yılında Norveç’te soprano Lindita Ottarsson ile düet yaparak “Udhë” adlı beşinci albümünü çıkardı. 2020’de, Pandemi sırasında, Agroni kişisel ve çok ciddi bir albüm olan altıncı albümü “Home” piyasaya çıktı. Agroni’in müziği, 2015’ten bu yana, İspanya’da müziğini ve telif haklarını yöneten şirket olan İspanyol interneti “Publimaster” aracılığıyla yayınlanmaktadır.

Bu üçlü pek çok ülke ve sahnede yer aldı; Arnavutluk, Makedonya, Bulgaristan, İtalya, Norveç, Polonya, Katar, Paris, New York gibi bu akşam Nardis’te sizlerle olacaklar.

Agron Penit (g),
Fatlind Ferati (b),
Tomor Shkoza (cajon, d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT