Kol Böreği

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 300 gr. un
250 gr. kıyma
1 adet soğan
1/2 demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz, karabiber
1 yemek kaşığı tereyağ

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanı ayıklayıp küp şeklinde doğrayın. Sıvı yağda kavurun. Kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. İnce ince kıydığınız maydanozu ekleyin. Unu tuz ve su ile yoğurup yumuşak bir hamur elde edin. Oklava yardımıyla 1-2 mm kalınlığında açın. Hazırladığınız yufkanın alt kısmına malzemeyi koyup rulo şeklinde sarın. Hazırladığınız fırın tepsisine hamuru kıvırarak döşeyin. 1 yemek kaşığı tereyağını eritip üzerine gezdirin. 200 derece ısıtılmış 40 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT