Yoğurt Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 demet ıspanak
1 su bardağı yoğurt
30 gr tereyağı
1 su bardağı buğday
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Buğdayı ayıklayıp bir gece önceden soğuk suda bekletin. Ispanağı ayıklayıp yıkayın. Süzülmeye bırakın. Daha sonra saplarını kesip çıkarın. Yapraklarını iri iri doğrayın. Buğdayı süzün. 1,5 lt suda 1 saat haşlayın. Haşlama süresinin 35. dakikasında ıspanakları ve tereyağını katın. Yoğurdu ½ su bardağı su ile ayran kıvamına getirin. Çorbadan azar azar ayrana katıp ısısını dengeleyin. Daha sonra çorbaya ekleyin. Bir taşım kaynatıp ateşten alın. Dilerseniz nane ile birlikte servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT