Fırında Barbunya

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 kg. barbunya balığı
1/2 su bardağı beyaz şarap
1/2 su bardağı zeytinyağ
maydanoz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Barbunyaları yıkayıp tuzladıktan sora bir tepsiye yerleştirin. Şarap,maydonoz ve zeytin yağını ekleyip üzerini folyo ile örtün. Öceden ısıtmış olduğunuz fırında yarım saat pişirip servis yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT