Fırında Lüfer

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 6 adet Lüfer
2 tatlı kaşığı Tuz
3 orta boy Soğan
1 orta boy Havuç
3 orta boy Domates
1 orta boy Limon
1/4 su bardağı Zeytinyağı
Kara Biber, Kekik
1/2 tabaka Yağlı Kağıt

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Balıkları temizleyip, yıkayın, tuzla, süzgeçte 15 dakika bekletin. Keskin bir bıçakla üzerlerine, enine 3 paralel yarık yapın. Bu arada sebzeleri yıkayarak, soğan havuç ve domatesi yarım santimetre kalınlıkta halka şeklinde doğrayın. Limonun kabuğunu soyup, halka şeklinde dilimleyin ve tepsiyi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Soğanın yarısını tepsiye döşeyip, üzerilerine domates ve havuçları yerleştirin, kalan soğanı da onların üzerine koyarak balıkları sebzelerin üzerine yerleştirin ve üzerlerine zeytinyağını gezdirin. Kara biber ve kekiği serpip, en üste limonları dizin. Tepsinin üzerini kağıtla kapatarak önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT