Fırında Mantar

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 800 gr. mantar
iki dilim ekmek içi
1 diş sarımsak
1 tutam maydanoz
1/2 bardak zeytinyağı
tuz
karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Mantarların tepe kısmını ayırın. Yarım bardak zeytinyağı, tuz ve biber ile pişirin. Maydanozu ve sarımsağı kıyıp, ufalanmış ekmek içi ve biraz zeytinyağıyla karıştırın. Mantarları sostan çıkarıp ızgaraya dizin ve sıcak fırına koyup kurutun. Bir fırın kabını yağlayın, dilimlenmiş mantarları yerleştirip üste mantarların tepe kısımlarını düzgünce dizin. Ekmekli karışımı üzerine serpip sostan biraz ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT