Soğan Sarması

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 3 adet iri soğan
1 su baradağı et suyu
3 çorba kaşığı margarin
İçi İçin:
300 gr. kıyma
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
1 su bardağı süt

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanların kabuklarını soyun, az tuzlu suda 7-8 dakika haşlayın. Soğanları tencereden çıkarın, iyice süzerek soğumaya bırakın. Soğanın katlarını yırtmadan tek tek ayırın. Kıymayı yağ ve unla birlikte yoğurun. Yumurtayı çırpın, sütü ekleyip karıştırın. Sütlü yumurtayı azar azar kıymaya ilave edin. Soğanların içi doldurulamayacak kadar küçük yapraklarını da ezerek karışıma ekleyin. Soğan yapraklarının içine hazırladığınız içten koyup, dikkatlice sarın. Birleşim yerleri alta gelecek şekilde veya kürdanla tutturarak ısıya dayanıklı bir kaba yerleştirin. 200 derecelik fırında yaklaşık 30 dakika pişirerek yanında haşlanmış patatesle servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT