Baharatlı Piliç

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 6 adet tavuk göğsü
Harcı İçin: 2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş bütün sarımsak
1 tatlı kaşığı zencefil
2 yemek kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı zerdaçal
1 tatlı kaşığı kişniş
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1/2 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı bal
Tuz, karabiber
Kızartmak İçin; zeytinyağı

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tavuk göğüslerini ortadan ikiye kesiniz. Üzerini bir buçak ucu ile çiziniz. Harcı için; sarımsak hariç tüm malzemeleri bir kasede karıştırınız. Tavukları harca bulayınız ve buzdolabında 1 saat dinlendiriniz. Zeytinyağını ve sarımsakları bir tavada kızdırınız. Marinatta beklettiğiniz göğüs etlerinin her iki tarafını da kızmış olan sarımsaklı zeytinyağında pişirip , sıcak olarak servis ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT