Bamyalı Piliç

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 adet piliç
1/2 kg ayıklanmış bamya
4 tane domates, büyük doğranmış
3 çorba kaşığı margarin
1/2 su bardağı su
2 çorba kaşığı limon suyu
tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Pilici temizleyip ufak parçalara bölerek bir tecerede margarini ilave edin. Domatesleri etin üzerine yayın. Tuzunu ve biberini ilave edip 15, 20 dakika orta sıcaklıkta pişirin. Bamyaları da tavuğun üzerine yayın. Yarım bardak su ekleyerek yumuşayıncaya kadar orta sıcaklıkta 20 dakika pişirin. Limon suyunuda ilave edin 5 dakika daha kaynatıp, servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT