Fırında Piliç Kızartması

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 adet piliç
2 kaşık yağ
1 adet limon
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Pilici temizleyip, yıkayınız. Düzgün şekil veriniz. Üzerini limon ve tuzla güzelce ovunuz. Yağlanmış bir fırın tepsisine pilici koyup, birkaç yerine yağ ve 1 fincan kadar da su, tuz koyup, tepsiyi fırının orta gözüne koyunuz. Ara sıra çevirerek ve kaptaki yağlı sudan kaşık kaşık pilicin üzerine dökerek piliç yumuşayıp, kızarıncaya kadar fırında tutunuz. Pişince fırından alıp, çeşitli garnitürlerle servis yapınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT