Mantar Soslu Hindi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 4 hindi baget
10-15 mantar
3 sivribiber
4 domates
2 soğan
2 çorba kaşığı sıvıyağ
yarım su bardağı su
tuz, karabiber
Marinat İçin:
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı hardal
1 çay kaşığı karabiber, pulbiber
4-5 diş sarımsak
1 tutam tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Marinatı hazılamak için sarımsakları soyup ezin. Zeytinyağı, sarımsak, kekik, hardal, pulbiber, karabiber, ve tuu büyük bir kasede karıştırın. Hindi butlarını karışımın içine yerleştirip yarım saat marine edin. Mantarları iyice yıkayıp kurulayın ve ince ince dilimleyin. soğanları kıyın, sivribiberleri temizleyip doğrayın. Domatesleri soyup küp küp doğayın. Sıvıyağı tavada kızdırın. Soğanı ilave edip sote edin. Sivribiber ve domatesi ekleyip kavurun. Tuz ve karabiber serpin. Mantarları ve suyu ilave edip kapağı kapalı olarak pişirin. Hindi bagetleri marinattan çıkarıp ızgarada iki taraflı kızartın. Servis tabağına alıp mantarlı sos eşliğinde servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT