Mengen Kavurma

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 adet tavuk
8 adet soğan
1 baş sarmısak
100 gr margarin
200 gr mantar
kekik, kırmızı pul biber, tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğan ve sarmısağı ayıklayın. Bütün olarak erittiğiniz margarinde kavurun. Tavuğu iri parçalara ayırıp kemiklerini çıkarın. Mantarları yıkayıp suyunu süzün. Bütün olarak parça tavuklarla birlikte soğana katın ve kavurmaya devam edin. Kekik, pul biber ve tuzla tatlandırın. Ağzı açık olarak 30 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT