Sebzeli ve Soyalı Piliç

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 500 gr. kemiksiz tavuk göğsü (küçük parçalar halinde doğranmış)
60 gr. (4 çorba kaşığı) margarin
2 taze soğan (ayıklanıp, ince doğranmış)
100 gr. mantar (ıslak bir bezle kurulanıp, ince doğranmış)
2 adet sivribiber (sap ve çekirdekleri temizlenip, iri doğranmış)
100 gr. taze fasulye (kılçıkları ayıklanıp, doğranmış)
2 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı süzme bal

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Margarini bir tavada eritin. Taze soğanı, sivribiberi, mantarı ve taze fasulyeyi katıp, 3-4 dakika daha fasulyeler hafif diri kalacak biçimde sık pişirin. Soya sosunu katıp, harlı ateşte 3-4 dakika sık sık karıştırarak pişirin. Tavuk etini, beyazbiberi ve balı ilave edip 3-4 dakika daha yine sık sık karıştırarak pişirin.Sebzeli ve soyalı pilici önceden ısıtılmış tabaklara aktarın. Sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT